O čem bude horová Očista číslo tři?

Vydáno: 12.08.2015 08:00 - | foto: facebook tvůrce

Ani další díl této slibné série hororových thrillerů na sebe nenechá dlouho čekat, pauza sice bude větší než u druhého dílu, který vyšel hned rok po prvním, ale vypadá to, že i natáčení třetí Očisty se rychle blíží.
Fotografie z filmu Očista: Anarchie / The Purge: AnarchyPo poměrně nečekaném úspěchu obou dvou prvních dílů hororového thrilleru z blízké budoucnosti v Americe s názvem Očista se dočkáme příští rok dílu třetího. Zatímco v úvodním filmu jsme viděli invazi do domácnosti Ethana Hawkea a Leny Headey, následovně jsme se v Očistě: Anarchii ocitli uprostřed města se skupinou lidí, kteří spolu omylem uvázli a museli bojovat o svůj život.

1. července 2016 na nás čeká Očista 3, o které se vyrojily první informace. Tou nejdůležitější je, že některé postavy se znovu vracejí. Konkrétně se mluví o Carmelu Johnsovi a chlápkovi s přezdívkou "Seržant." Jejich představitelé Michael K. Williams a Frank Grillo nejspíš již uzavřeli, nebo se chystají uzavřít smlouvy se studiem. Carmel a "Seržant" na sebe při Očistě narazí a spojí síly, aby šli po opravdových zloduších. Díl by nám také měl dát šanci poznat více původ obou postav a tvůrci slibují více politické pojetí tématu.

Těšíte se? Nebo tuto sérii příliš nemusíte?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Autor zřejmě myslel hororovou Očistu, nikoli ho... (fanoušek, 12.08.2015 10:05) Reagovat

    Autor zřejmě myslel hororovou Očistu, nikoli horovou :)

  • překlep (fanoušek, 12.08.2015 10:06) Reagovat

    Autor zřejmě myslel hororovou Očistu, ne horovou :)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY