Tom Cruise slibuje další Mission: Impossible a Na hraně zítřka

Vydáno: 02.08.2015 18:27 - Karolína Soukupová | foto: Warner Bros.

Nejnovější Mission: Impossible teprve několik dní okupuje světová kina, už nyní si ale můžeme být jistí, že se dočkáme dalšího dobrodružství agentů IMF. Cruise navíc nevylučuje ani pokračování jiného trháku.
Tom Cruise ve filmu Mission: Impossible - Národ grázlů / Mission: Impossible - Rogue NationTom Cruise, hlavní herecká hvězda a producent filmu Mission: Impossible - Národ grázlů v jedné osobě, při hostování v pořadu The Daily Show with Jon Stewart oznámil, že šestá mise se pravděpodobně začne natáčet příští léto. Pokud bude tato úspěšná série pokračovat v nastolené tradici, můžeme počítat s novým tvůrčím týmem. Překoná Cruise svůj letadlový kaskadérský kousek? Na výsledek se budeme těšit.

Tom ale v posledních letech nezářil jenom jako agent Ethan Hunt. Jeho loňský sci-fi snímek Na hraně zítřka se možná dá označit jako finanční zklamání, ale mnoho fanoušků by jistě uvítalo sequel. Herec prozradil, že o pokračování už debatoval s Christopherem McQuarriem i s Dougem Limanem. McQuarrie zadaptoval japonskou předlohu do akčního trháku, ve kterém se Cruise snažil porazit mimozemské vetřelce v časové smyčce. Liman film režíroval a momentálně s Tomem spolupracuje na krimi thrilleru s názvem Mena (podle skutečné události). Cruise by v sequelu samozřejmě rád viděl také Emily Blunt. Nedočkavě vyhlížíme další zprávy!


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY