Hodný dinosaurus: nový trailer láká na nemluvnou pixarovku

Vydáno: 22.07.2015 07:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Za příležitosti premiéry nové pixarovky V hlavě studio zveřejnilo druhou upoutávku na svůj další letošní počin s názvem Hodný dinosaurus. Co by se stalo, kdyby nevyhynuli dinosauři?
Zatímco pod prvním teaserem nové pixarovky si ještě bylo těžké něco konkrétního představit, plnohodnotná upoutávka už načrtává další animované dobrodružství mnohem pečlivěji. Ve světě, kdy asteroid minul Zemi a dinosauři nevyhynuli, se odehrává příběh "hodného brontosaura", který se spřátelí s lidských chlapcem, a společně... To už nechává trailer otevřené. Netřeba obcházet fakt, že snímek bude mít opět velmi jednoduchou zápletku, to však nevadí, protože v kombinaci s osvědčeným klasickým vyprávěním, skvělou, až fotorealistickou úrovní triků (hlavně prostředí, dinosauři vypadají správně "cartoonově") a emocionálním laděním, může jít o další trefu studia s lampičkou do černého.

Navíc to vypadá, že se Hodný dinosaurus obejde téměř bez mluveného slova, což už si předem zajišťuje jistou úroveň originality (hlavně v době přehlcené animáky). Než se tedy Pixar v dalších letech pustí do svých dalších sequelů (Hledá se Dory, Toy Story 4, Úžasňákovi 2), buďme rádi za letošní rok, kdy unikátností jen překypuje (recenzi na výborné V hlavě čtěte zde).

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Hodný dinosaurus


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY