Raubíř Ralf se pokračování dočká

Vydáno: 14.07.2015 15:06 - Jan Varga | foto: Falcon

Animovaný film studia Disney Raubíř Ralf měl velice pozitivní recenze i vysoké tržby. O jeho pokračování se dlouho uvažovalo, zhruba před rokem však projekt usnul. Nyní je ale Raubíř Ralf 2 znovu ve hře.
Fotografie z filmu Raubíř Ralf / Wreck-It RalphHerec John C. Reilly, který dobráckého hromotluka Raubíře Ralfa z arkádové videohry daboval v anglickém originále, se totiž nechal v nedávném rozhovoru pro irskou rádiovou stanici slyšet, že ohledně pokračování podepsal smlouvu a počítá s tím, že by titulnímu Ralfovi opět propůjčil svůj hlas. A zdá se, že s návratem počítají i hudební skladatel Henry Jackman a režisér jedničky Rich Moore.

Zatím se dá jen spekulovat, o čem by dvojka měla být, ale pár náznaků už se objevilo. Jedním z nápadů je, že by se Ralf potkal s vícero verzemi sebe sama, pocházejících z různých variací na původní videohru, z níž Ralf pochází. Kromě toho tvůrci samozřejmě počítají i s náloží nových odkazů na další a další slavné hry, kromě těch už použitých by v pokračování údajně rádi kladli důraz zejména na klasického Maria a moderní Angry Birds.

Fotografie z filmu Raubíř Ralf / Wreck-It RalphNež se však nový Ralf přesune do stadia produkce, uplyne ještě dlouhá doba. Tvůrci a producenti tím pádem stále mají dostatek času na uzavření smluv s dalšími herci a dabéry z jedničky, jimiž byli třeba Sarah Silverman, Jane Lynch nebo Jack McBrayer. Každopádně je ale pozitivní zprávou, že má Ralf k druhému dílu konečně pořádně našlápnuto.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY