Trailer: Steven Spielberg a Tom Hanks na Mostě špiónů

Vydáno: 09.07.2015 19:30 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Steven Spielberg se po mnoha letech vrátil natáčet film do Evropy - jeho očekávaný film Most špiónů se odehrává za studené války a jeho hrdinou je právník najatý CIA, aby dostal v Sovětském svazu ze zajetí amerického pilota.
Tom Hanks, Steven Spielberg při natáčení filmu  / Bridge of SpiesHlavní role onoho právníka se přitom ujal Tom Hanks, a když se sejde jeho jméno a jméno režiséra Stevena Spielberga v rámci jednoho snímku, člověk hned aby automaticky očekával minimálně oscarové nominace. Dalším bodem k dobru jsou autoři scénáře - tentokrát jsou jimi bratři Coenové, naposledy oceněni zlatou soškou za nejlepší scénář za film Tahle země není pro starý. Spielberg se navíc samozřejmě jako vždy obklopil profesionály (kamera Janusz Kamiński, hudba Thomas Newman) a postaral se i o zajímavá jména ve vedlejších rolích, které zastali mimo jiné Amy Ryan nebo Alan Alda.

Trailer působí napínavě a vypadá skvěle i po vizuální stránce. Příběh nás zavádí do roku 1957, kdy se americký právník James Donovan ocitne uprostřed klubka špionážních intrik ve chvíli, kdy ho CIA pověří, aby na území Sovětského svazu zajistil výměnu dvou zajatců a osvobodil tak pilota, který zde havaroval během špehovací mise, což nebude vůbec jednoduché. Námět zní poutavě, Spielberg málokdy šlápne vedle a Tom Hanks prostě neumí hrát špatně, takže se jistě je na co těšit.

Film Most špiónů dorazí do kin 15. října, jeho trailer můžete zhlédnout níže:

Oficiální trailer filmu Most špiónů




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY