Rebelové na první fotce z posledních Hunger Games

Vydáno: 04.06.2015 07:00 - | foto: Lionsgate

Listopadové epické zakončení filmové série Hunger Games se nebezpečně rychle blíží a po prvním plakátu se dnes objevila i první fotografie zachycující rebely v boji proti nadvládě v jejich zemi.
Zbývá necelý půl rok, než se konečně budeme moci podívat na The Hunger Games: Sílu vzdoru - 2. část, která je v pořadí čtvrtým a posledním filmem této adaptace slavné knižní série od spisovatelky Suzanne Collins. Před pár dny jsme vám v článku přinesli první plakát, na němž jste mohli zahlédnout bezhlavou sochu prezidenta Snowa. A dnes se můžete podívat i na první fotografii z filmu, vyobrazující čtyři postavy v boji proti tyranskému a absolutistickému Capitolu.

Na fotografii jsou postavy Katniss (Jennifer Lawrence), Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) a Messallu (Evan Ross) v nasazení. Ti se v druhé polovině třetího dílu vydají přímo do centra Capitolu, aby bojovali za spravedlnost, což je situace, na které je zřejmě obrázek zachycuje. Podle facebookového statusu Jennifer Lawrence to také vypadá, že traileru se dočkáme již 6. června a pokud ne traileru, tak alespoň něčeho jiného.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY