Kultovní Liga výjimečných dostane ještě jednu šanci

Vydáno: 28.05.2015 08:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Liga výjimečných z roku 2003 je snímkem, na který by nejraději zapomněli jak fanoušci, tak i jeho tvůrci. Nyní to však vypadá, že by se kultovní grafický román mohl dočkat dalšího reparátu.
Fotografie z filmu Liga výjimečných / The League of Extraordinary GentlemenPřed dvěma lety jsme vás informovali o tom, že kultovní grafický román Liga výjimečných se dočká reparátu v podobě televizního seriálu. Nyní, při rozmachu komiksových blockbusterů, vidí studio 20th Century Fox vidinu i nové celovečerní adaptace, která by fanoušky nechala rychle zapomenout na nevydařený výplach z roku 2003 se Seanem Connerym v hlavní roli. Server Variety nyní uvedl zprávu, že se projektu právě ujal producent John Davis, který má za sebou například snímky Kronika nebo Predátoři.

O nové filmové verzi se zatím nic dalšího neví. Pokud by se však snímku ujal nějaký schopný a progresivní tvůrce, je dost možné, že by se z výtečné předlohy Alana Moorea mohla vyklubat podívaná hodná komplexních Watchmenů. Koho byste rádi na takovém místě viděli?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY