Dwayne Johnson se vrátí v Rychle a zběsile 8

Vydáno: 21.05.2015 11:50 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Luke Hobbs je určitě jedna z nejlepších nových postav, s níž přišla akční série Rychle a zběsile - v jejím osmém díle, který dorazí do kin za dva roky a začíná nabírat obsazení, s ní jistě můžeme počítat.
Fotografie z filmu Rychle a zběsile 7 / Furious SevenDwayne Johnson se sice k sérii Rychle a zběsile připojil teprve v pátém díle, ale už teď je těžké si představit nějaký další film bez něj. I když v sedmém díle, který byl postižen smrtí Paula Walkera, tudíž i různými přetáčkami a podobně, moc prostoru neměl, v Rychle a zběsile 8 bychom se měli jeho agenta Lukea Hobbse dočkat o poznání více. Herec tuto informaci potvrdil na press junketu ke svému nadcházejícímu snímku, katastrofickému San Andreas: "Samozřejmě. Bez Hobbse by to nešlo."

V souvislosti s tím Johnson zmínil také možnost spin-offu série, která by se zaměřovala pouze na jeho postavu - i když se zatím nic ještě oficiálně nerozběhlo, herec i studio by měli o zrealizování takového snímku zájem. Při pohledu na monumentální tržby sedmého dílu by se dalo říci, že by na filmu zaručeně neprodělalo.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY