První fotografie z Tarantinova westernu The Hateful Eight

Vydáno: 09.05.2015 09:36 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Sněžný western Quentina Tarantina odhalil první fotografie, na nichž je k vidění hvězdná herecká sestava v podání Kurta Russella, Samuela L. Jacksona, Tima Rotha a dalších. Jak skutečně vypadá The Hateful Eight?
Magazín Entertainment Weekly si může připsat prvenství toho, že jako vůbec první na světě odhalil fotografie z nadcházejícího filmu Quentina Tarantina The Hateful Eight - sněžný western, jenž se během letošního roku natáčel ve Wyomingu, sice ještě nemá stanovené datum premiéry, ale předvídá se prosincové uvedení v sezóně filmových ocenění (u nás bychom se ho tudíž mohli jako Djanga dočkat v lednu). Co ukazuje početných patnáct fotografií? Nikoho jiného než titulní "nenávistnou osmičku", která kvůli sněžné bouři zůstane odříznuta od zbytku světa v dostavníkové zastávce na horské soutěsce. Více ostatně napoví synopse, jednotlivé charaktery si pak můžete propojit v galerii, kde najdete zmiňované fotografie.

"V 'The Hateful Eight', odehrávající se šest nebo osm nebo dvanáct let po Občanské válce, se dostavník řítí zimní krajinou Wyomingu. Pasažéři, lovec odměn John Ruth (Russell) a jeho zajatkyně Daisy Domerque (Leigh), uhánějí do města Red Rock, kde Ruth, v těchto končinách známý jako "The Hangman", přinese Domerque spravedlnosti. Po cestě potkají dva cizince: Majora Marquise Warrena (Jackson), černého bývalého vojáka Unie, z něhož se stal slavný lovec odměn, a Chrise Mannixe (Goggins), jižanského odpadlíka, který tvrdí, že je nový šerif města.

Když ztratí stopu ve sněhové bouři, najdou Ruth, Domerque, Warren a Mannix úkryt v Minnie’s Haberdashery, dostavníkové zastávce na horské soutěsce. Když dorazí k Minnie’s, jsou přivítáni ne majitelem, ale čtyřmi neznámými tvářemi. Bob (Bichir), který se stará o Minnie’s, zatímco ona je na návštěvě u své matky, je zde zalezlý s Oswaldem Mombrayem (Roth), popravčím z Red Rocku, kovbojem Joem Gagem (Madsen) a generálem Konfederace Sanfordem Smithersem (Dern). Jak bouře přebírá horskou zastávku, našich osm cestovatelů si uvědomí, že se možná do Red Rock nakonec nedostanou…"


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • - (thornhill, 09.05.2015 11:14) Reagovat

    Koho bude hrať Tatum to sa ešte asi nevie že ?

    • Re: - (martin.bubrin, 09.05.2015 18:37) Reagovat

      Bohužel se to ještě neví, mělo by se však jednat o menší roli.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY