Jack Sparrow na první fotce pátých Pirátů z Karibiku!

Vydáno: 23.04.2015 08:19 - | foto: facebook tvůrce

Už dlouho všichni čekáme na pokračování filmové série Pirátů z Karibiku s Johnnym Deppem jako pirátským kapitánem Sparrowem. A ještě se načekáme, čas do premiéry si ale nyní můžete zpříjemnit prvním obrázkem z filmu.
Od Pirátů z Karibiku: Na vlnách podivna už uplynul nějaký čas, přesně čtyři roky, pokračování však stále nikde. A nikde nebude ještě dva roky, protože nejnovější chystaný díl s podtitulem Dead Men Tell No Tales připluje do kin až 7. července 2017. Natáčení je však po zranění představitele hlavní role Johnnyho Deppa opět v plném proudu. A na svět se konečně dostala první fotka, kde můžeme vidět všemi milovaného Jacka Sparrowa opět v potížích. Obrázek je k vidění v naší galerii.

Pro rekapitulaci se do tohoto dílu nevrací Penélope Cruz ani Keira Knightley. Ale vrací se Orlando Bloom, jenž se naposledy objevil v třetím díle. Zpět je však také Geoffrey Rush jako kapitán Barbossa. Nově se k obsazení přidali například Kaya Scodelario (Labyrint: Útěk), Brenton Thwaites (Dárce), Javier Bardem (Skyfall) nebo Golshifteh Farahani (EXODUS: Bohové a králové).



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY