Trailer: Seriál Vincentův svět míří do kin. A bude boží.

Vydáno: 23.12.2014 20:03 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Vinnie Chase, Eric Murphy, Johnny Drama, Turtle a Ari Gold z kultovního seriálu HBO Vincentův svět míří do kin v celovečerním filmovém pokračování. Fanoušci si nemohli pod stromeček přát lepší dárek.
Seriál Vincentův svět (v originále Entourage) běžel na HBO od roku 2004 do roku 2011 po osm sérií a vybudoval si slušnou fanouškovskou základnu. Příběh odehrávající se v zákulisí současného Hollywoodu vyprávějící o herci Vincentu Chaseovi a jeho přátelích, kteří se "jen tak" poflakují po Los Angeles a potkávají skutečné slavné osobnosti (míra cameo rolí je zde vskutku obdivuhodná), je vlastně ideální látkou na rozšíření do celovečerního pokračování. V Americe zkultovnělý seriál však takový velký ohlas ve zbytku světu nemá (jako například Sex ve městě), tak bude první celovečerní film na motivy seriálu pro neznalé diváky velkou neznámou.

Ostatní si však užijí tu "pravou esenci" se vším všudy. Už meta-úvod traileru naznačuje, že film bude opět komentovat aktuální praktiky Hollywoodu, dále se hlásí o slovo oblíbené postavy se svým typickým vystupováním, včetně klasicky uřvaného Ariho Golda (Jeremy Piven), který si krade každou scénu pro sebe. I když film bude zřejmě jen sledem volně propojených scén, fanoušci seriálu se mohou začít pomalu těšit. Ostatní by se zřejmě prvně měli podívat na několik epizod, aby věděli, do čeho jdou.

Trailer zhlédněte níže. V galerii najdete také dva plakáty. Do českých kin Entourage dorazí 11. června 2015.

Originální trailer filmu Entourage


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY