Americký Sniper odstřeluje v dechberoucím traileru

Vydáno: 19.12.2014 07:00 - Vratislav Šálek | foto: facebook tvůrce

Nové válečné drama režiséra Clinta Eastwooda vypraví o nejsmrtonosnějším sniperovi v americké válečné historii. Ve filmu si ho zahraje Bradley Cooper - i druhý trailer ukazuje, že je nač se těšit.
Dlouhých šest (sedm, neboť rok 2015 už je skoro tady) let uplynulo od doby, kdy mohl tuzemský divák navštívit v kině režijní počin legendárního Clinta Eastwooda, tehdy šlo o jeho hereckou labutí píseň Gran Torino. Poté už si museli fanoušci této ikony shánět její další díla na videu. To by se mělo změnit v únoru, kdy by měl mít českou premiéru akční snímek Americký Sniper vycházející ze skutečných událostí, který nás zavede na divoká bojiště v Iráku.

Zatímco předchozí trailer vsázel na minimalismus, ten aktuální už naznačuje, že bychom měli mít co dělat s typickou "eastwoodovinou". To znamená, že se můžeme těšit na silný příběh, hromadu působivých emocí, zřejmě i efektní akční scény, intimní psychologické drama a nejspíš na perfektní herecké výkony, protože Bradley Cooper je hodně zlomený a zoufalství z něj jenom čiší. Teď opravdu nezbývá než doufat, že si to distributor zase na poslední chvíli nerozmyslí a českou premiéru, která je naplánovaná na 26. únor 2015, nezruší.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete nový plakát.

Originální trailer #2 filmu Americký Sniper


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY