Spin-off Star Wars ve stylu Dannyho parťáků?

Vydáno: 24.11.2014 19:56 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Následující novinka vám odhalí dvě zásadní informace ohledně chystaných filmů série Star Wars - datum premiéry traileru na sedmou epizodu The Force Awakens a možnou zápletku následujícího spin-offu.
Boba FettNejprve odpověď na první otázku. Minulý týden jsme avizovali, že první, minutu dlouhá upoutávka na Star Wars: The Force Awakens by měla dorazit do konce tohoto roku. S pravdou je to ale nakonec jinak, první trailer totiž uvidí vybraní američtí diváci už za čtyři dny. Proč "vybraní američtí"? 88-sekundový trailer se totiž bude v rozmezí 28. - 30. listopadu promítat exkluzivně pouze ve sto kinech v Severní Americe. Takže pokud právě nepobýváte v Americe, budete se muset spokojit pouze s roztřepanými camripy, případně popisky upoutávky. Zatím nebylo oznámeno, zda studio Disney zveřejní upoutávku v brzké době i online, ale vzhledem k velikosti tohoto fenoménu to zřejmě nebude dlouho trvat.

Druhá informace se týká spin-offu Star Wars, který natočí režisér Godzilly Gareth Edwards a jenž dorazí do kin o rok později než Epizoda VII. Nejnovější zvěsti totiž hovoří o tom, že by se zatím nepojmenovaný snímek měl točit okolo skupiny lovců odměn, která se snaží ukradnout plány první Hvězdy smrti, což příběh staví někam do dějové linie Epizody IV. Žánrově by to tedy z výsledku mělo udělat týmový heist movie, který by podle několika zdrojů mohl vypadat jako Tucet špinavců nebo Dannyho parťáci zasazení do hvězdného univerza. 

Takže se objeví i Boba Fett? To zatím není jisté. Jisté ale je, že pokud to je pravda, tak půjde o typ filmu, o který se zatím žádný z těch předchozích nepokusil. A to je jedině dobře.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY