Jurassic World: Nové fotografie lákají na trailer

Vydáno: 18.11.2014 09:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Čtvrtý díl série Jurský park nyní oficiálně spustil virální kampaň - kromě nových fotografií a internetové stránky společnosti Masrani se můžete těšit také na trailer, který spustil odpočítávání.
Velké filmy se neobejdou bez virálních kampaní - Jurassic World takovým filmem je, proto nepřekvapí, že více než půl roku před premiérou spouští oficiální stránky korporace Masrani, telekomunikační společnosti Savoye Masraniho založené roku 1973, kterou poté zdědil jeho syn Simon (Irrfan Khan). Ten kromě expandování do ropného průmyslu koupil také firmu International Genetic Technologies (zkráceně InGen, což by mělo být známé všem fanouškům Jurského parku) po smrti jeho původního vlastníka Johna Hammonda. 

A první, co se rozhodl udělat, bylo postavit plně funkční zábavní park Jurský svět na nechvalně známém ostrově Isla Nublar. Něco se samozřejmě ošklivě pokazí, zde už na scénu přijíždějí hlavní hrdinové filmu Chris PrattBryce Dallas Howard nebo zástup nových hladových dinosaurů. Ty na nových fotografiích bohužel neuvidíte (jen kostru), zato si můžete všimnout B.D. Wonga, jedinou navrátivší postavu z originálu. 

Virální stránka také obsahuje odpočítávadlo do prvního traileru, který si odbude svou premiéru na Díkuvzdání během zápasu amerického fotbalu na NBC (u nás tedy 28. listopadu ve 3 hodiny ráno). Budete koukat?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY