Christoph Waltz jako záporák v nové bondovce?

Vydáno: 14.11.2014 13:00 - Martin Bubrín | foto: The Weinstein Company

Christoph Waltz si odnesl Oscara za své role v Hanebných panchartech a Nespoutaném Djangovi, nyní by do svého portfolia měl přidat další výraznou postavu. Mluví se o něm totiž v souvislosti s novou bondovkou.
Daniel Craig ve filmu Skyfall / SkyfallProsincový start natáčení čtyřiadvacáté, zatím nepojmenované bondovky se blíží, proto je dost možné, že se v následujících dnech a týdnech konečně dočkáme nějaké oficiální informace (název filmu, kompletní obsazení) prostřednictvím tiskové konference. Prozatím však můžeme sbírát jen malé střípky informací - naposledy, kdy jsme o filmu slyšeli, se k němu přidali Léa Seydoux v roli bondgirl a Dave Bautista jako vedlejší záporák ve stylu Nick-Nacka nebo Jawse. Stále však chybělo obsazení té hlavní nové role, čili Bondova protihráče.

Toho by si měl zahrát držitel dvou Oscarů Christoph Waltz. Uvádí to jeden ze zaručených zdrojů deníku Daily Mail, jenž se většinou v podobných informacích nemýlí, tak uvidíme, zda se nakonec zpráva vyjeví jako pravdivá. Že bychom se dočkali nového představitele slavného Blofelda? Je to možné, vzhledem k tomu, že režisér Sam Mendes zaplňuje nové bondovské univerzum klasickými postavami série. Příští týdny napoví více.

Bond 24 dorazí do kin 22. října 2015.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY