Inhumans: Dvacátá marvelovka, která redefinuje universum

Vydáno: 29.10.2014 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Inhumans má být v pořadí 20. celovečerní marvelovka. Její premiéra je naplánována na 2. listopadu 2018. Bylo pořadí zvoleno náhodně, nebo Inhumans opravdu změní marvelovské universum, jak slibuje Kevin Feige?
The InhumansPusťme jednou ke slovu Kevina Feigeho, který je v čele Marvelu. Přislíbil, že "2. listopadu 2018 budou do marvelovského filmového universa uvedeny tucty postav". Dodal, že "opravdu věříme tomu, že by Inhumans mohla být franšíza, či série franšíz sama o sobě. Mají velkou řadu nadpřirozených schopností a úžasnou sociální strukturu. S naším 20. filmem v marvelovském filmovém universu chceme redefinovat, o čem to universum je."

A kdo že jsou ti Inhumans, ptáte se jakožto komiksem neposkvrnění? Inhumans jsou královskou rodinou, která vládne nad rasou superlidí žijících v tajném městě v Himalájích... a někdy taktéž na měsíci.

Výše citovaná slova můžete brát jako přislib, že se dočkáme nejenom týmové podívané, ale i spin-offů, které budou zaměřeny na vybrané populární postavy představené poprvé v Inhumans. A nebo k Feigeho výrokům můžete přistoupit jako k hrozbě, protože pokud se tak opravdu stane, budou blockbustery tvořeny výhradně ze superhrdinských komiksových adaptací. Jako kdyby nestačilo, že se každé studio snaží napodobit marvelovský model a vytvořit si vlastní universum.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY