Městečko Twin Peaks: Co se stalo s postavami?

Vydáno: 17.10.2014 13:00 - | foto: American Broadcasting Company

Kultovní seriál Městečko Twin Peaks se dočká pokračování po dvaceti pěti letech. Věc dlouho tušená, fanoušky stále vítaná. Otázkou je, co se během té doby stalo s postavami. Odpovědi bychom se měli dočkat již příštím rokem.
DVD obal filmu Městečko Twin Peaks / Twin PeaksMěstečko Twin Peaks u nás vyšlo na DVD jak v podobě samostatných sérií, tak ve společném boxu, na jehož vrchu stálo "Kompletní seriál". Kompletní seriál možná, ale úplný příběh rozhodně ne, chtělo by se dodat. Existuje ještě film Twin Peaks: Ohni, se mnou pojď, který předchází událostem vyobrazeným ve dvou sériích, a taky knižně vydaný deník ústřední postavy, která je v první epizodě nalezena mrtvá.

K podobnému konceptu vyprávění jednoho příběhu napříč několika médii se tvůrci rozhodli i tentokrát. Než bude při příležitosti 25. výročí uvedena nová série, kterou by měl celou režírovat David Lynch, vyjde kniha The Secret Lives of Twin Peaks. V ní bude nejenom shrnuto, co se s postavami za tu dlouhou dobu událo, ale čtenáři by se měli dozvědět odpovědi i na některé zásadnější otázky (jak se to má s Audrey?). Publikace přitom nebude jenom marketingovým tahem, jelikož bude součástí kánonu, protože ji napíše scenárista seriálu i filmu Mark Frost.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY