Twin Peaks se vrátí v roce 2016. Potvrdil to David Lynch.

Vydáno: 06.10.2014 19:06 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Čekáte na seriálovou zprávu roku? Tady ji máte - David Lynch chystá po pětadvaceti letech návrat do záhadného městečka Twin Peaks. Nové epizody kultovního seriálu uvidíme v roce 2016.
Fotografie ze seriálu Městečko Twin Peaks / Twin PeaksV posledních dnech o tom David Lynch tweetoval, ale jen málokdo tomu přikládal jakoukoliv váhu. Nyní je to však oficiální - režisér se spolutvůrcem seriálu Markem Frostem ohlásili návrat seriálu Městečko Twin Peaks. Jak už je u kultovního tvůrce jasné, nic neprobíhalo obyčejnou oznamovací formou, nýbrž prostřednictvím netradičního videa (přikládáme níže), jež značí návrat do horského městečka s populací 51201 obyvatel.

Fanoušci originálního mysteriózního seriálu, v němž sovy nejsou tím, čím se zdají být, mají zřejmě důvod k menším oslavám. Po pětadvaceti letech se jim totiž dostane další série, která podle zdroje Deadline nemá obsahovat nový uzavřený děj jen zasazený do známé lokace, nýbrž pokračování již stávajícího příběhu, který běžel po dobu dvou sezón v letech 1990 - 1991, následovaný prequelovým filmem Ohni se mnou pojď v roce 1992. Frost a Lynch v současné době pracují na scénáři, který se má odehrávat dvacet let po událostech prvního dílu, a prvních devět epizod, jež natočí sám Lynch, uvede kabelová stanice Showtime někdy v roce 2016. O návratu postav zatím nepadlo slovo, ale zřejmě můžeme očekávat Kylea MacLachlana v kultovní roli detektiva Coopera.

Není divu, že se na malé obrazovky vrací příběh zavražděné (?) Laury Palmer, který definoval televizní tvorbu devadesátých let, hlavně v době, když televizní médium zažívá takovou malou renesanci. Doufejme, že se v nově ustanoveném formátu quality-TV ustálí i David Lynch.

Níže zhlédněte avizované video.

Twin Peaks se vrací


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY