Prodloužená upoutávka na nového Vetřelce!

Vydáno: 27.09.2014 19:00 - | foto: Bontonfilm

Vetřelec slaví letos výročí, což se musí zpeněžit, jak jen to jde. Co dalšího - vedle blu-ray edice, která bude mít navíc pouze pár sběratelských cetek - lze prodávat? Hru! Alien: Evolution ale vypadá dobře.
Fotografie z filmu Vetřelci / AliensNepůjde pouze o předělávku původního Vetřelce, kde by hráč měl možnost si vyzkoušet, jaké to je být na místě Ripley. Ačkoliv... Ripley avatarem bude, ale ne ta známá z čtyřdílné franšízy, nýbrž její dcera Amanda. Přesně tak, astronautka čelící mimozemským příšerám měla dceru, jak znalci prodloužené verze Vetřelců ví. A ta se rozhodla vydat se po stopách své matky, aby zjistila, co se s ní stalo. 

Vydá se proto na Nostromo, kde bude muset sama čelit tomu, čemu její matka. Prodloužená upoutávka, na kterou se můžete podívat níže, ukazuje titulní monstrum v celé hrůzné kráse. A do toho přihazuje pochvalné citace o děsivosti hry, která má vyjít letos k příležitosti výročí od uvedení prvního filmového Vetřelce.

Otázkou je, jestli nepůjde pouze o parazitování na značce, protože hry podle (či na základě) filmů většinou nebývají kvalitní. A vetřelčí universum má povedeného herního zástupce ve své vetřelčí-predátoří reinkarnaci, kde bylo možné hrát (i) za vesmírnou příšeru. Jelikož ale Alien: Evolution je oficiálně licencovaný produkt, lze vyprávění vnořené mezi první a druhý film chápat jako část jednoho velkého příběhu, svébytný spin-off sequel.

Prodloužená upoutávka na Alien: Isolation (2014)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY