Trailer: Jessica Chastain zažívá nejnásilnější rok

Vydáno: 20.09.2014 15:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

V thrilleru režiséra J.C. Chandora (Margin Call, Vše je ztraceno) hrají Jessica Chastain a Oscar Isaac manželský pár, který se snaží uskutečnit svůj americký sen v nejkriminálnějším roce newyorské historie.
Naposledy natáčel na moři boj osamělého Roberta Redforda o život, nyní se režisér J.C. Chandor přesouvá opět na souš, a to rovnou do New Yorku, kde byl zasazen také jeho debut Margin Call, za něhož byl nominován na Oscara za nejlepší scénář. Není nepravděpodobné, že se nějaké nominace dostane i jeho nejnovějšímu počinu, kriminálnímu thrilleru A Most Violent Year, jenž bude stylově uveden 31. prosince letošního roku, aby ještě mohl soutěžit o Cenu Akademie.

Snímek je zasazen do roku 1981, který je považován za jeden ze statisticky nejkriminálnějších let newyorské historie - právě v něm se bude odehrávat příběh přistěhovalce Abela Moralese (Oscar Isaac) a jeho ženy Anny (Jessica Chastain), kteří se snaží rozšířit svůj obchod za využití násilí a korupce, což je nakonec samozřejmě stáhne ke dnu. Tomu se uzpůsobuje i více než minutový trailer, který prostřednictvím rekapitulujících měsíců na diváka vrhá sérii násilných výjevů, které jen korespondují s názvem filmu.

Trailer zhlédněte níže. V galerii najdete plakát a dvě fotografie. Datum české premiéry je zatím neznámé.

Originální teaser trailer filmu A Most Violent Year


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY