Mrožomuž ukazuje zoubky na plakátu, v klipu a featurettu

Vydáno: 19.09.2014 21:00 - | foto: facebook tvůrce

Tusk má premiéru. Zatím ve Spojených státech, ale doufejme, že se neobvykle vyhlížejícího snímku ujme některý z českých distributorů. Zatím si budete muset vystačit s plakátem, featurettem a klipem.
Plakát filmu  / TuskKevin Smith je znám jako režisér a scenárista komedií. Na festivalové scéně se uvedl svým debutem Clerks., který si získal početnou fanouškovskou základnu. Do stejného universa byly zasazeny i následující Smithovy snímky (Flákači, Hledám Amy, Dogma, Jay a Mlčenlivej Bob vrací úder, Clerks 2: Muži za pultem), v nichž se objevovaly stejné postavy či se o některých alespoň mluvilo.

Vybočení (vedle komerčního a kritického propadáku Táta na plný úvazek) představovala netradičně vystavěná exploatace Red State, která u nás nebyla oficiálně distribuována ani v kinech, ani na nosičích pro domácí kino. A Tusk žánrově na Red State navazuje. Vše důležité se dozvíte z cca pětiminutového mini filmu o filmu - a z dvouminutové ukázky zjistíte, že nebude chybět ani smithovský dialogový humor. Stylový nový plakát zase doprovází tyto dva odstavce.

Klip z filmu Tusk (2014).

Featurette k filmu Tusk (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY