O čem budou druzí Avengers?

Vydáno: 21.09.2014 19:00 - | foto: facebook tvůrce

Avengers: Age of Ultron má premiéru 30. dubna 2015. Před několika dny se objevila oficiální synopse, ve které je prozrazeno, o čem má pokračování komiksového cross-overu být. Nebojte, synopse je bez spoilerů.
Comic Con plakát filmu  / Avengers: Age of Ultron“Když se Tony Stark snaží nastartovat mírový program, něco se příšerně zvrtne a nejmocnější hrdinové světa, včetně Iron Mana, Kapitána Ameriky, Thora, Neuvěřitelného Hulka, Black Widow a Hawkeye, musí složit ultimátní zkoušku, když je osud planety na vlásku.

“Jakmile se objeví superpadouch Ultron, je na Avengerech, aby mu zabránili v realizaci jeho hrozivých plánů. Neobvyklá spojenectví a neočekávaná akce vydláždí cestu pro epické a unikátní globální dobrodružství.

“Tým se musí dát dohromady, aby porazili Jamese Spadera jako Ultrona, hrozivého zločince, který chce vyhladit lidstvo. Přitom budou muset čelit dvěma mocným nováčkům, Wandě Maximoff, kterou hraje Elizabeth Olsen, a Pietrovi Maximoffovi, kterého hraje Aaron Johnson, a setkají se se starým přítelem v nové podobě, když se Paul Bettany stane postavou zvanou Vision.”



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY