Matthew McConaughey jako záporák v Kingově Svědectví

Vydáno: 25.08.2014 15:00 - Martin Bubrín | foto: HBO

Matthew McConaughey je na vzestupu - po televizním hitu Temný případ, Oscaru za Klub poslední naděje a roli v Nolanově Interstellar by mohl ztvárnit i jednu z hlavních rolí v připravované adaptaci Kingova Svědectví
SvědectvíUž několik měsíců víme, že režisér Josh Boone (Hvězdy nám nepřály) a studio Warner Bros. usilovně pracují na adaptaci rozsáhlého postapokalyptického románu Stephena Kinga Svědectví. Plány jsou rozhodně ambiciózní, filmová verze by totiž ráda počítala s tříhodinovou stopáží, eRkovým ratingem a áčkovým hereckým obsazením. A casting se právě rozbíhá.

Jen co jednu z rolí ve filmu dostal méně známý herec Nat Wolff (z obou režisérových předchozích filmů), objevuje se první potenciální hvězda, kterou je Matthew McConaughey. Warneři chtějí herce, jenž v posledních dvou letech zažil raketový vzestup mezi hollywoodskou elitu, do role hlavního záporáka filmu, démonického Randala Flagga, který pronásleduje poslední zbytky lidí na Zemi, jež přežili smrtelný mor. Kdo knihy Stephena Kinga zná, ví, že jde v podstatě o čisté zosobnění zla, které se vyskytuje hned v několika jeho novelách a románech.

Zda McConaughey roli skutečně ztvární, se zatím neví. Vyjednává totiž ještě o roli v dramatu podle skutečných událostí Gold, pracuje na snímku Guse Van Santa Sea of Trees nebo CIA dramatu The Company Men.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY