Nová upoutávka na Cronenberga vede ke hvězdám

Vydáno: 13.08.2014 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Britská premiéra hollywoodské satiry Maps to the Stars je stanovena na 26. září (česká pro trpělivé až o celý měsíc později, tj. 26. října). Novinka Davida Cronenberga, oceněná v Cannes, se proto připomíná v traileru.
Upoutávka (existující ve dvou verzích, dvou a dvou a půl minutové, přičemž níže můžete zhlédnout tu delší) se od svých předchozích nijak výrazně neliší. Až na mírně pozměněný hudební doprovod, výčet známých jmen a citace oslavných recenzí, které vyzdvihují především herecké výkony všech zúčastněných v čele s Julian Moore. Právě ta si za svůj výkon odnesla cenu na festivalu v Cannes, kde měl film premiéru a kde se i předvídalo, že by mohl dosáhnout na "trofej" nejvyšší, Zlatou palmu.

Těžko říct, jak si snímek kanadského provocauteura povede u nás - a v kinech vůbec. Přítomnost Roberta Pattinsona je přece jenom kontraproduktivní, protože může zajistit titulu u producentů zelenou, ale artové diváky jeho přítomnost spíše odradí a fanoušci upíří ságy na klubové počiny nechodí, i když tam hraje jejich milovaný.

Snad si distributor (v případě České republiky CinemArt) uvedení do kin nerozmyslí. A to i navzdory tajuplné kampani, která by lépe zafungovala, kdyby film inzerovala jako (hororovou) žánrovku. A především navzdory faktu, že v době české premiéry budou po netu kolovat rip... tedy, chtěli jsme napsat: ze zahraniční bude možné si objednat Blu-ray, jehož vydání je ve Francii naplánováno na září.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete nový plakát.

Upoutávka na film Maps to the Stars (2014) určená pro britský trh.






NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY