Radcliffe vystrkuje růžky v klipech z romantické komedie

Vydáno: 31.07.2014 23:00 - | foto: facebook tvůrce

Daniel Radcliffe se sice jako čaroděj usadil, ale v mudlovském světě má stále problémy s láskou. Na prknech znamenajících svět si rozumí se zvířaty s dlouhými ohony, na plátně zase s přítelkyní nejlepšího kamaráda.
Fotografie z filmu  / What IfNeoficiální synopse romantické komedie What If zní následovně: "F Word ("F" = "friends) je film o přátelství Chantry a Wallace, kteří se potkají a zamilují se do sebe. Problém je, že Chantry má přítele a Wallace si neví rady, jak vyjádřit své city, aniž by zničil jejich vzájemný vztah. Pro Wallace se věci ještě zhorší, když Chantryin přítel odjede pracovně do Paříže a oni dva spolu tráví ještě více času. Ona je zásadová, a nechce svému příteli ublížit. Vyvstává tak notoricky známá otázka - mohou být muž a žena pouze přátelé?"

Romcom What If má ve Spojených státech limitované nasazení, což znamená, že se k nám do kinodistribuce nejspíš nedostane. S největší pravděpodobností ale vyjde na DVD/BD, a tak se podle klipů - níže - a velké spousty fotografií - výše v galerii - můžete rozhodnout, jestli zainvestujete peníze do vypůjčení si/koupě disku.

Fotografie z filmu  / What IfPodle prvních ohlasů jde o průměrnou až mírně nadprůměrnou podívanou, která vsází na sitcomový humor založený na trapných situacích vzniklých z interakce trojice a ze slapstickových gagů pádů. V redakci se netajíme tím, že pokud Daniel Radcliffe, tak jedině s rohy v novém žánrovém kříženci francouzského režiséra Alexandre Aji.

Klip "Nejúžasnější chvíle mého života" z filmu What If (2014).

Klip "Snažíš se vyspat s mojí holkou" z filmu What If (2014).



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY