Strážci Galaxie v (prodloužených) spotech

Vydáno: 20.07.2014 06:00 - | foto: facebook tvůrce

"Zlo nikdy nevypadalo tak dobře." "I superhrdinové nějak začínali." Inu, tagliny ke Strážcům Galaxie jsou to řízné. Snad se ale film nebude skládat výhradně z one-linerů, které by křičely po kultovnosti.
Fotografie z filmu Strážci Galaxie / Guardians of the GalaxyPeter Quill. Přezdívaný Starlord. Nikdo mu tak ale neříká. Pozemšťan. Na toho se zaměřují tři televizní spoty (třináctý, čtrnáctý a patnáctý), na které se můžete podívat níže (a na poslední dva v prodloužené - minutové - verzi). Strážci Galaxie mají být týmovkou, jejíž zábavnost má pramenit z toho, jak různorodí lidé jsou nuceni spolupracovat, aby dosáhli vyššího cíle. Trailerová a televizní promokampaň ale "protěžuje" Petera Quilla/Starlorda.

Není divu, diváci si k němu nejsnáze utvoří vztah, protože nemá zelenou kůži, není mýval a ke stromu má taky daleko, i když bude v mnoha ohledech určitě pěkné dřevo. Z obsazených herců je cílovce nejspíš nejznámější Vin Diesel, ale ten je rozpoznatelný pouze díky svému hlasovému projevu a v dabovaných verzích se jeho málomluvný Groot ztrácí.

Fotografie z filmu Strážci Galaxie / Guardians of the GalaxyDoufejme, že Peter Q./Starlord bude na plátně mnohem zajímavější a prokreslenější postavou, než jak je profilována v upoutávkách a spotech: jako frajírek, který se pouští do záchranné mise, protože je ohrožen (i) jeho druh, tj. lidi. Naznačená minulost (únos) a pozérská slupka snad bude odkryta, protože i když jsou marvelovky komiksovými adaptacemi, vždy se snažily o ne zcela jednoznačné postavy s dilematy.


Oficiální TV Spot č. 13 k filmu Strážci Galaxie (2014).

Oficiální prodloužený TV Spot č. 14 k filmu Strážci Galaxie (2014).

Oficiální prodloužený TV Spot č. 15 k filmu Strážci Galaxie (2014).



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY