Unbroken: Válečné drama Angeliny Jolie v úchvatném traileru

Vydáno: 11.07.2014 16:09 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Druhý režijní počin hollywoodské herečky Angeliny Jolie je válečné drama založené na skutečném příběhu olympionika Louise Zamperiniho, který byl během druhé světové války zajat japonskou armádou. Slibný trailer v článku.
Angelina Jolie svůj režijní debut V zemi krve a medu natočila v roce 2011 - snímek o bosenském konfliktu (navíc kompletně obsazeném srbskými herci) však docela prošuměl zájmem diváků. Ve stejném žánru válečného filmu podle skutečné události (a s několikanásobně vyšším rozpočtem) zůstává i ve svém druhém režijním počinu Unbroken vyprávějícím o příběhu olympionika Louise Zamperiniho (vycházející britská hvězda Jack O'Connell), jenž se po narukování do Druhé světové války stane zajatcem japonské armády.

Jde vidět, že silný příběh o vůli přežít, bude těžit hned z několika žánrových konvencí jako sportovního, životopisného nebo válečného filmu, které se bude Jolie snažit uspořádat do vyrovnaného celku. V tom by jí měl pomoci nejen jeden ze scenáristů, zkušený Joel Coen, ale také kameraman Roger Deakins, jenž v aktuální plnohodnotné upoutávce předvádí další sérii pečlivě komponovaných a rozvržených záběrů. Zda bude výsledný film více než jen precizně natočeným životopisem, se dozvíme 8. ledna příštího roku.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete devět nových fotografií.

Originální trailer filmu Unbroken


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY