Sherlock se vrátí do televize už o Vánocích roku 2015

Vydáno: 02.07.2014 18:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Seriál Sherlock je v současnosti jeden z nejpopulárnějších britských seriálů, který má obří fanouškovskou základnu. Diváci ale na pokračování nebudou muset čekat dlouho - proběhne už o příštích Vánocích.
Benedict Cumberbatch ve filmu Sherlock / SherlockPřed dvěma měsíci Martin Freeman lákal na speciální díl Sherlocka, který by mohl fanouškům zkrátit čekání na netrpělivě vyhlíženou čtvrtou sérii (finále té třetí totiž skončilo napínavým cliffhangerem slibujícím návrat jedné z oblíbených postav doyleovského univerza). Nyní už známe jeho konkrétní datum, které nebude jindy než ve svátečním čase vánočním - ale bohužel ne letošním. 

Stanice BBC totiž oznámila, že speciální vánoční epizoda Sherlocka totiž dorazí až v roce 2015, tedy v čase kdy budou kinosálům kralovat sedmé Star Wars. Jde vidět, že televize se nehodlá po předchozích úspěšných sezónách zbytečně unáhlit a raději nechává tvůrcum Marku Gatissovi a Stevenu Moffatovi více času na rozmyšlnou, kam příběh geniálního detektiva posunou. Radostnou zprávou pro fanoušky také je, že po vánočním díle bude oficiálně následovat také čtvrtá sezóna se třemi zbrusu novými díly.

Sice se neví, kdy přesně dorazí (může to být tradičně leden nebo také pozdější část roku), ale už se ví, že speciál se začne natáčet v lednu příštího roku a poté i následující čtvrtá řada. Mnoho bude samozřejmě záležet na rozvrhu dvou hlavních herců, kteří se v poslední době díky narůstající popularitě objevují v jednomu projektu za druhým.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY