Opice zabíjí lidi v dalším klipu z Úsvitu Planety opic

Vydáno: 20.06.2014 18:15 - | foto: facebook tvůrce

Včera jste mohli zhlédnout dvě poslední upoutávky na Úsvit Planety opic. V traileru určeném pro domácí - americký - trh se pravilo, že opice jsou v evoluční výhodě. Dnešní klip č. 2 ukazuje, že jsou chytřejší než lidi.
Fotografie z filmu Úsvit Planety opic / Dawn of the Planet of the ApesV předchozích trailerech na Úsvit Planety opic v komentáři mimo obraz opakovaně zaznělo, že opice jsou oproti lidem v převaze, protože komplikaci pro ně nepředstavuje změna počasí a jiné podmínky, které člověk zvládá hůře. Z prvního mezinárodního klipu to ale vypadá, že opice trumfnou jejich evoluční následovníky inteligencí, protože homo sapiens je má tendenci podceňovat. A právě na to doplatí.

Je radost vidět, že i na malé ploše jedné minuty film zvládá přecházet mezi náladami a že jednání postav (a tím jsou míněni nejenom lidé, ale i opice) je velmi dobře motivované. Koba má totiž důvod ke své nevraživosti, protože právě ti mu způsobili šrámy na obličeji. Jestli bude právě tento incident - zastřelení dvou "stráží" - spouštěčem k rozpoutání střetu dvou druhů, je těžké podle jednoho klipu odhadovat, ale film na základě něj vypadá slibně.

Na klip se podívejte níže. Do diskuze nám můžete napsat, komu víc fandíte... a proč.

Klip "Kobova zbraň" z filmu Úsvit Planety opic (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY