Trailer: Woody Allen vyvolává Kouzlo měsíčního svitu

Vydáno: 24.05.2014 22:59 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Woody Allen nepolevuje a po loňských Jasmíniných slzách přichází s dalším filmem - tentokrát romantickou komedií Kouzlo měsíčního svitu zasazenou do jazzového věku dvacátých let.
Woody Allen v poslední době prokládá ambicióznější projekty těmi oddechovějšími - proto po imaginativní Půlnoci v Paříži (která vyhrála Oscara za originální scénář) přišla nevýrazná ansámblovka Do Říma s láskou, poté opět výborné psychologické drama Jasmíniny slzy (letošní Oscar pro Cate Blanchett) a potom...Kouzlo měsíčního svitu. Čili nenáročná romantická komedie allenovského ražení, jež se bude otírat o jemný humor, decentní herecké výkony a líbeznou prázdninovou atmosféru.

Příběh z Francie dvacátých let vyprávějící o mladé ženě (Emma Stone), která tvrdí, že umí komunikovat s duchy, a Angličanovi (šarmantní Colin Firth), který se vydá odhalit, zda se nejedná o podvod, vypadá jako snímek přesně ušitý na míru Allenovým fanouškům - vše je pečlivě připraveno na správném místě, ale jaksi z toho nečíší dravost jeho předchozích děl. Aby také ne, když se režisérovo jméno v poslední době stalo spíše značkou spojenou s něčím pohodovým a nenáročným, což trailer do puntíku splňuje.

Podívejte se na něj níže. 

Originální trailer filmu Kouzlo měsíčního svitu


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY