Ve videoklipu k Hany zapějí i tvůrci

Vydáno: 26.04.2014 19:00 - | foto: facebook tvůrce

Nebývá příliš obvyklé, aby - nejedná-li se o středněproudý český film - novinka tuzemské produkce měla vlastní videoklip. U Hany to ale nejspíš překvapí málokoho, protože Samir i Chlupáček jsou i režiséry videoklipů.
Fotografie z filmu  / Hany(Pochvalnou) recenzi na celovečerní režijní a scenáristický debut Michala Samira si na FilmServeru budete moct přečíst již brzy. Předtím se ale podívejte na videoklip That Place, který v instrumentální verzi zní několikrát v průběhu snímku a celý během závěrečných titulků. Ke zhlédnutí je na Vimeu na kanálu produkční společnosti Barletta Productions. 

Doporučujeme vám se na něj podívat ještě předtím, než se vypravíte na snímek do kina. Vedle toho, že během čtyř minut uvidíte procítěně pět samotného režiséra a scenáristu v jedné osobě spolu s producentem, se v detailním záběru vystřídají téměř všechny podstatné postavy. A že jich není zrovna málo, i takový Robert Altman by měl co dělat, aby si je zapamatoval všechny.

Hany má kinoprémiéru stanovenou na 8. 5., předpremiéra se uskuteční již zítra na festivalu Finále Plzeň. Videoklip režíroval Michal Samir (režisér a scenárista Hany) a Matěj Chlupáček (producent), naleznete ho zatím pouze na Vimeu (link výše). Níže přikládáme dva klipy, které vznikly k Chlupáčkově celovečerní prvotině Bez doteku (a v jeho režii):

Heart and Ocean - Flowers.

JG feat Kateřina Winterová - Knowing.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY