Poslední upoutávka na Amazing Spider-Man 2

Vydáno: 08.04.2014 21:00 - | foto: Columbia Pictures

Amazing Spider-Man 2 má "u nás" premiéru 24. 4. Znamená to, že poté, co jsme díky/kvůli kampani zhlédli dobře jednu čtvrtinu snímku, se můžeme podívat i na zbytek. Final trailer přidal dalších pár sekund.
Stan Lee ve filmu Amazing Spider-Man 2 / The Amazing Spider-Man 2"Final trailer" zní označení další z řady upoutávek na Amazing Spider-Man 2. Ti, kdož se chtějí nechat překvapit v kině, kampaň nejspíš delší dobu ignorují, a tak se nepodívají ani na tuto upoutávku. Pro ostatní je zde opravdu poslední ukázka, než budou před premiérou vypuštěny další klipy (celých či části scén) a prvních deset minut z filmu, což není potvrzené, ale dá se to předpokládat.

Někdo může mít za to, že už není co prozrazovat. Víme, že Peterova/Spider-Manova milá v tomto díle nezemře, máme dokonce usnadněné hledání Stana Lee, protože jeho cameo bylo odtajněno na promo fotografii. "Final trailer" ale dovede vyvést z omylu, protože do známé struktury s již dříve viděnými a slyšenými vtipy i dramatickými momenty zasazuje dosud neviděné záběry z akčních scén.

Zatímco dříve byl do popředí stavěn Electro, potažmo Rhino, teď se prominentního postavení dostává Green Goblinovi. Spatříme jeho kluzák, jehož podoba se šířila po síti v podobě promo fotografií a fotek z natáčení, i více z pravděpodobně závěrečné konfrontace mezi Goblinem/Normanem Osbornem a Spider-Manem. Rozhodnutí, jestli se na "finální trailer" podívat, je na vás, ale už jste ho nejspíš dávno učinili, a to kliknutím na článek.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY