Prodloužený spot k Amazing Spider-Man 2 s novými záběry

Vydáno: 05.04.2014 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Ve čtvrtek mělo premiéru výborné pokračování Captain America s podtitulem Návrat prvního Avengera. V některých multiplexech je před filmem k vidění bohužel dabovaná upoutávka na druhý díl Amazing Spider-Mana.
Fotografie z filmu Amazing Spider-Man 2 / The Amazing Spider-Man 2Kinoupoutávka začíná stejně jako (v pořadí třetí, nepletu-li se) prodloužený spot glosou Petera Parkera, že být Spider-Manem je skvělé. Následně se ale televizní ukázka liší, protože obsahuje dosud nezveřejněné záběry z akčních scén.  Pro někoho to znamená, že nemá smysl se na další minutu dívat a předem si kazit překvapení, protože při sestřihu veškerého dosavadního audiovizuálního materiálu by bylo možné dát dohromady skoro polovinu filmu.

Pro jiné je to důvod k tomu se zaměřit na odlišnosti mezi jednotlivými dílky "skládačky", z níž jde ještě před uvedením složit velkou část celkového obrazu. Zatímco oficiální upoutávky se soustřeďovaly na "hrdinovu cestu", od které se odvíjel vznik nových superpadouchů a odhalovala se širší síť vztahů související se ztrátou rodičů v minulosti, spoty nazírají Petera Parkera/Spider-Mana skrze záporáky. Voice-overy (komentáře mimo obraz) totiž náleží jim a umožňuje to předvést akci, která je plná tzv. money-shotů.

TV Spot můžete zhlédnout níže, pokud jste se nerozhodli počkat na Amazing Spider-Man 2 až do kina, a tak ostentativně ignorujete masivní kampaň.

Prodloužený TV spot k filmu Amazing Spider-Man 2.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY