Madonna hledá romantickou love story v Africe

Vydáno: 26.03.2014 18:30 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Mnohými titulovaná královna popu se znovu vrací za kameru. Přes neúspěchy svých dřívějších počinů se do třetice posadí na režisérskou sesli, aby na plátno přenesla další komplikovaný milostný vztah.
Obal knihy Adé: A Love StoryMadonně se na filmovém poli zrovna dvakrát nedaří. Po několika rolích se rozhodla ovládnout i prostor za kamerou, nicméně velkých ovací se nedočkala. Jak její debut, tak ani necelé tři roky starý počin W.E se nestaly zrovna kasovním trhákem ani miláčkem kritiků. Reputaci si chce popová diva napravit adaptací knižního debutu Rebeccy Walker s názvem Adé: A Love Story.

Příběh má s jejím posledním režisérským pokusem společného víc, než by se na první pohled zdálo. Zatímco ve W.E sledovala režisérka společensky nepřijatelný vztah mezi britským následníkem trůnu Edwardem VIII., bratrem koktavého krále z Královy řeči, a Američankou s nevalnou pověstí Wallis Simpson, v novince se vypraví na černý kontinent. Aktéry zapovězeného vztahu budou protentokrát devatenáctiletá studentka z Ameriky a mladý muslim, kteří se potkají ve válkou zmítané Keni. Do jejich vztahu nezasáhne konzervativní společnost, ale odlišné kultury a politická situace v zemi.

Madonna, která se už dřív prohlásila za skalní fanynku knižní předlohy, momentálně pátrá po vhodném scenáristovi. Vzhledem k tomu, že už se jí ale podařilo ulovit schopného producenta, kterým není nikdo jiný než Terapií láskou prověřený Bruce Cohen, dá se očekávat, že natáčet se začne ještě koncem letošního toku.

Zdroj: Empire



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY