Nový Zorro ve stylu Temného rytíře?

Vydáno: 09.03.2014 19:47 - Martin Bubrín | foto: Columbia Pictures Corporation

Antonio Banderas si jako temný mstitel Zorro naposledy oblékl masku a klobouk před devíti lety, proto musí zákonitě přijít reboot postavy pro novou generaci diváků. Nebo rovnou dva.
Antonio Banderas ve filmu Zorro: Tajemná tvář / The Mask of ZorroHollywoodská dualita pokračuje - po dvou Sněhurkách, akčňácích v Bílém domě, legendách o Herkulovi nás v budoucnu čeká také dvojí uchopení postavy temného mstitele Zorra. Ten se naposledy objevil v kinech v roce 2005 s tváří Antonia Banderase (Zorro mstitel) a poté se po něm na dlouhých devět let slehla zem - teď ho ale čeká dvojí restart. Jednak v netradičně pojatém snímku Zorro Reborn, jenž se odehrává v postapokalyptické budoucnosti (o němž více píšeme zde), a také v mnohem klasičtějším, jednoduše nazvaném Zorro.

Snímek, který vyvíjí studio Sony, bude založen na novele Isabely Allende z roku 2005 a má divákům nabídnout ponurou vizi postavy, jež bude takovým "superhrdinou" 19. století ve stylu Temného rytíře. Tudíž hodně psychologie, šermířských soubojů a realističnosti. Scénář k filmu napíše bratr oscarového scenáristy Marka Boala (Smrt čeká všude) Chris, u něhož se bude jednat o celovečerní debut - kolonka režie a hlavní role však zůstává nadále neobsazena, tak můžeme jen spekulovat, kdo ikonického Banderase nahradí. Výsledný snímek by chtěl jít ve stopách jiného restartu studia Sony, a to letošního Robocopa.

Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY