Leonardo DiCaprio v balíku v klipech z Vlka z Wall Streetu

Vydáno: 22.12.2013 12:00 - | foto: Paramount Pictures

Propagace Vlka z Wall Streetu inzerovala jako společensko kritický biopic, který navazuje na tradici Scorseseho mafiánských a gangsterských epik. Novináři ale soudí, že jde o výbornou komedii, což dokazují i nové klipy.
Fotografie z filmu Vlk z Wall Streetu / The Wolf of Wall StreetVe filmografii Martina Scorseseho bychom nenašli příliš komedií. Podle dosavadních jak zahraničních, tak domácích ohlasů recenzentů se ale zdá, že ke dvěma výjimkám, tragické satiře televizního průmyslu Král komedie a černohumorné podvratné podívané Po zavírací hodině, se přidá další - Vlk z Wall Streetu.

V prohlášení tvůrců a herců stejně jako v dosavadních promo materiálech byste ale na zmínky o komedii příliš nenarazili, protože studio doufá v oscarové nominace, které se získávají snáz, pokud jde o biopic (s prvky černého humoru). Nový televizní spot je svou sebeuvědomělostí značně odlehčený, ale film propaguje za pomocí jména Martina Scorseseho, pro kterého má jít o další milník, a Leonarda DiCapria, který se stejně jako režisér překonává a předvádí dosud u něj nevídané. Pokud by někdo chtěl pochybovat o kvalitách, má ho/ji přesvědčit nadšené přijetí redaktora magazínu Rolling Stones.

Zato dva nové klipy odhalují komediální potenciál všech zúčastněných. Zvlášť když se snaží zakrýt extrémní a ne zrovna legální utrácení, zatímco předstírají, že nejsou pod vlivem drog. Na spot i ukázky se můžete podívat dole, do galerie přibyly nové obrázky.  Na vrcholnou sekvenci, která je již teď prohlašována za "comedy gold" (DiCaprio snažící se totálně zhulený nastoupit do svého zánovního bouráku), si budete ale muset počkat do kina. V síti Cinema City se před koncem roku konají předpremiéry, premiéra je stanovena na 16. ledna 2014.

TV Spot.

Klip z filmu Vlk z Wall Streetu: Jordan se potkává s Naomi.

Klip z filmu Vlk z Wall Streetu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY