Avengers 2: Ultron nebude jediným záporákem

Vydáno: 21.12.2013 14:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Ohledně Avengers: Age of Ultron slýcháme v poslední době zprávy o zvětšování hereckého ansámblu - kromě obsazení nových i staronových postav marvelovského univerza se ve filmu objeví i druhý záporák.
Baron Von StruckerPřed týdnem jsme vám přinesli zprávu, že se k hereckému obsazení The Avengers: Age of Ultron přidal i Starkův parťák James Rhodes aka War Machine, který bude mít ve výsledném filmu prý klíčovou roli. Nejvíce zvědavosti je však směřováno ke dvěma úplně novým postavám, sourozenecké dvojici superrychlého Quicksilvera (Aaron Johnson) a telepatické Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) - ti se ale zřejmě hned na začátku neobjeví v kolektivu superhrdinského týmu, nýbrž jako spolupracovníci jistého Barona Von Struckera.

Znalci komiksů ví, že jde po Rudé lebce o druhého nejdůležitějšího člověka z organizace HYDRA, bývalého nacistu, který dokáže žít věčným životem a v minulosti nasadil tajné agenty do SHIELDu, aby ovládal agenturu zevnitř. Právě on by měl sloužit jako pojítko mezi dvěma novými superhrdiny a týmem Avengers, jelikož [a tady možná následuje mírný SPOILER] by se měl objevit v úvodní, předtitulkové scéně filmu, v níž by se s ním sourozenecké duo mělo nadobro vypořádat....a pak samozřejmě plynule začít hlavní děj filmu, kdy se k moci dostane robotický Ultron. [konec SPOILERu].

Ohledně role se zatím pohybují dva nejvážnější kandidáti, a to Marton Csokas a Dougray Scott, převážně herci z menších nebo seriálových rolí, takže je jasné, že Von Strucker bude jen malým pomrknutím na znalé diváky a rozehřívacím úvodem filmu. Druzí Avengers dorazí do kin 30. dubna 2015.

Zdroj: HitFix, Collider, Lation Review


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY