Jurský park 4: Reboot? Ne tak docela

Vydáno: 30.11.2013 09:00 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Přerostlí ještěři jsou v pohybu, jedno ale pořád není jisté – jak se čtyřka vyrovná se třemi předešlými díly. Nakonec to vypadá, že slavní předchůdci sice budou odsunuti do filmového pravěku, na úplný restart ale přeci jen nedojde.
Fotografie z filmu Jurský park / Jurassic ParkStejně jako oživení jiných dobrodružných sérií i čtvrté pokračování Jurského parku se již měsíce zmítá ve víru spekulací. Návrat Jeffa Goldbluma nebo Sama Neilla by možná uvítali skalní fanoušci kultovní jedničky, za pozornost stály i zvěsti o jakémsi svébytném projektu, v jehož čele by se mohl objevit i Idris Elba.

Spekulace rozsekl ten nejpovolanější. Úvahy o rebootu okomentoval na svém twitteru režisér Colin Trevorrow: „Reboot je silné slovo. Půjde o zcela nové hrůzostrašné dobrodružství odehrávající se dvaadvacet let po děsivých událostech v Jurském parku.“

Co tedy můžeme čekat? Pravděpodobně něco velmi podobné verzi, která už určitou dobu koluje ve vodách internetu. Brány parku na ostrově Isla Nublar by se skutečně otevřely, jenže nezvladatelné ještěrky by se tentokrát vydaly plenit za plné návštěvnosti. Tím by Trevorrow dodržel odkaz na předchozí série, přesto by měl zcela volnou ruku jak s vývojem příběhu, tak i představením zcela nových hrdinů.

Sestava pro Jurassic World je momentálně pořád stejná: Bryce Dallas HowardNick Robinson a Ty Simpkins. V posledních dnech je ale s exkurzí mezi dinosaury spojován i Chris Pratt. Po Strážcích galaxie by šlo už o druhou velkorozpočtovou sérii, se kterou by nový objev podepsal smlouvu.

Zdroj: Collider



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY