Čtvrtí Transformeři mají problém s čínskou triádou

Vydáno: 26.10.2013 10:56 - | foto: facebook tvůrce

Jako kdyby samotné natáčení s Michaelem Bayem nebylo pro členy štábu a herce dostatečně stresující záležitostí, zažívají na place krušné chvilky, protože jsou napadáni místními obyvateli. Co se přihodilo tentokrát?
Mark Wahlberg, Michael Bay při natáčení filmu  / Transformers: Age of ExtinctionMinule jsme vás informovali, že štáb čtvrtého dílu Transformers: Age of Extinction, který se natáčí v Hong Kongu, čelil vyhrožování a napadení, které v médiích přešlo od heroického vypodobnění Michaele Baye až k poněkud tragikomické historce se sociálním přesahem. Druhý incident, který se odehrál tento týden, je o poznání méně zábavný. 

Ke člence štábu na střeše To Kwa Wan přistoupili čtyři muži, kteří ji začali vyhrožovat a vyžadovali od ní peníze. Místní policii se jednoho z nich podařilo zadržet, zatímco po ostatních třech stále pátrá. Má se za to, že nešlo jenom o místní zlodějíčky, kteří by využili příležitosti, ale že za celou akcí stojí čínská triáda.

Jack Reynor, Nicola Peltz, Mark Wahlberg ve filmu  / Transformers: Age of ExtinctionŘeditel hongkongského cechu režisérů (tzv. Hong Kong Directors Guild) Derek Yee Tung-sing se pro noviny South China Morning Post nechal slyšet, že je velmi neobvyklé, aby se něco podobného stalo dvakrát během natáčení, a tak důvodem mohlo být to, že jde o tak velkou produkci, která přitahuje spoustu pozornosti. Uklidnil veřejnost i tvůrce a herce prohlášením, že určitě nejde o něco, co by se dalo považovat za trend.

Pokud se s týdenní periodicitou nebudou tyto incidenty na place Transformers opakovat, měli bychom se sequelu s Markem Wahlbergem, Stanleym TuccimKelsey Grammer dočkat 27. června.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY