Josh Brolin je na cestě do Jurského parku

Vydáno: 19.10.2013 11:00 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Colin Trevorrow nasbíral režií Safety not Guaranteed plno zkušeností s cestováním v čase. Jeho další projekt má ale trochu větší rozměry. Mezi dinosaury se nechystá sám a k otevření nového Jurského parku zve Joshe Brolina
Josh Brolin ve filmu Sin City 2 / Sin City: A Dame to Kill ForPro fanoušky dinosauří ságy byl tento týden poměrně plodný, protože na seznam těch, kteří se podívají na plac nového Jurského parku, přibyla hned dvě jména. Do sequelu s všeobjímajícím názvem Jurassic World byl obsazen teprve dvanáctiletý Ty Simpkins. S projektem je svázaná i další mladá herecká naděje Nick Robinson, jehož tvář vám může být povědomá z letošní indie komedie The Kings of Summer.

Mladší herecké kolegy představitele by měli doplnit i nějací ostřílenější kolegové a podle všech indicií by jedním takovým neměl být nikdo jiný než Josh Brolin. Jelikož jsou všechny detaily ohledně příběhu drženy přísně pod pokličkou, zatím nelze říct, na jakou roli ho Trevorrow láká. V kontrastu se zvažovaným Jakem Johnsonem, který je chápán jako jakási novodobá verze Jeffa Goldbluma, by mohl být Brolin dobrým uzemňovacím prvkem. 

Josh Brolin je momentálně na roztrhání. Jen letos se dočkáme minimálně dvou nových filmů s jeho osobou v čele. Herec se objeví v remaku legendárního Old Boye a vedle Kate Winslet se objeví i v dramatickém Labor Day Jasona Reitmana.

Prozatím veskrze pánskou společnost by mohla doplnit Bryce Dallas Howard. Na potvrzení, jestli se jak sympatická zrzka, tak zkušený Josh Brolin objeví na honu dinosaurů, bychom neměli čekat dlouho. Jurassic World má již totiž naplánovanou premiéru, která připadá na 12. červen 2015.

Zdroj: Collider



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY