Video: Mandarin ve vystřižené scéně z Iron Mana 3

Vydáno: 13.08.2013 18:32 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Miliardový Iron Man 3 co nevidět doletí na DVD a Blu-ray, kde kromě kopce bonusů a krátkého filmu přinese také několik vynechaných scén. Jednu z nich si můžete pustit už teď. Update [Doplněny nepovedené záběry]
Ben Kingsley ve filmu  / Iron Man 3V dobách novinkového sucha, kdy každý redaktor prahne po sebemenším smítku informací, potěší i malé vysvobození v podobě krátké vystřižené scény z třetího Iron Mana. Ten, jak jistě víte, je zatím nejvýdělečnějším titulem letošního roku (1,2 miliardy) a tak pomalinku začíná lákat na své Blu-ray vydání, které slibuje kromě exkluzivních bonusů také krátký film o agentce Peggy Carter, nové záběry z druhého Thora a samozřejmě také několik vynechaných scén, jenž se nedostaly do konečného střihu.

Jednu z nich si můžete prohlédnout už teď a není v ní nikdo jiný než obávaný terorista Mandarin. Mocného komiksového padoucha vládnoucího magickými prsteny však tvůrci filmu v čele s Shanem Blackem ukázali v naprosto jiném světle, které rozdělilo fanoušky na dvě nesmiřitelné obce. Pokud patříte mezi ty, kteří si raději než dalšího nepřemožitelného záporáka s chraplavým hlasem vychutnali komické kreace Bena Kingsleyho, můžete si s ním dole pustit úryvek z jedné scény.

Iron Man 3 dorazí na DVD a Blu-ray 4. září. Update: Níže si můžete pustit ještě stručný půlminutový sestřih nepovedených záběrů.

Vystřižená scéna z filmu Iron Man 3

Gag reel filmu Iron Man 3


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY