Pátá Mise nemožná má režiséra

Vydáno: 06.08.2013 10:50 - Simona Knotková | foto: Bontonfilm

Herce Toma Cruise a režiséra Christophera McQuarrieho uvidíme opět spolu. Aspoň tedy v závěrečných titulcích. Spekulované bylo potvrzeno a stane se tak díky natáčení Mission: Impossible 5.
Christopher McQuarrie a Tom CruiseV květnu dostala zelenou další, v pořadí už pátá Mission: Impossible. Opět k ní dojde také za přítomnosti Toma Cruise. Až do dnešních dnů však snímek postrádal režiséra, respektive ještě nedošlo k žádnému oficiálnímu prohlášení. Jako nejmožnější varianta se pouze jevil Christopher McQuarrie, režisér, který s Cruisem už natáčel, a to svůj poslední počin Jack Reacher: Poslední výstřel.

Po včerejším dnu hlásíme: Potvrzeno! A nedošlo k tomu nikde jinde než na Twitteru. Zde režisér zaslal všem svým "followerům" stručný, ale dostatečně výstižný vzkaz: Mission: Accepted. Pro další informace o průběhu produkce se ho tedy jistě vyplatí dále sledovat.

Točit se bude podle scénáře Drewa Pearceho, autora posledního Iron Mana. Jelikož si McQuarrie zatím všechny projekty, které točil, také sám psal, můžeme očekávat, že na finální verzi se podepíše i jeho rukopis. Detaily nového příběhu zatím nemáme. Nechme se překvapit, jakou zapeklitou misi si tvůrci pro Ethana Hunta vymyslí tentokrát.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY