Gravitace: další dechberoucí trailerové pokračování

Vydáno: 25.07.2013 22:48 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Sci-fi Gravitace Alfonsa Cuaróna se tento týden představuje již v třetím traileru, který stylově navazuje na ty předchozí. Ten nejnovější sice přidává trochu na střihu, ale neubírá působivosti.
Takto ojedinělou trailerovou kampaň jsme tady neměli už dlouho. Alfonso Cuarón nám během tří dnů naservíroval tři nové trailery na svou sci-fi novinku Gravitace, které zdůrazňují hlavně to, že půjde o ojedinělý filmový počin z hlediska filmové estetiky.

Předevčírem jsme zde měli dva jednozáběrové trailery, jež navazovaly přímo na sebe a ukázaly schopnost režiséra pracovat s napětím a hlediskovými záběry napříč minutu a půl dlouhou stopáží bez střihu. Nejnovější trailer s podtitulem "I've Got You" však není jejich dalším pokračováním, nýbrž nově sestříhaným materiálem z úvodní sedmnáctiminutové scény. Nutno ale podotknout, že neztrácí nic na působivosti.

Úvodní havárie se nám prezentovala ve všech čtyřech dosavadních trailerech, takže zatím nemůžeme přesně říct, co bude následovat po ní. Hodinové bloudění Sandry Bullock ve vesmíru? Každopádně, po této kampani (která jistě přivtrdí ještě později jedním trailerem) Cuarón ani více odhalovat nemusí - o to větší pak bude v kinech překvapení, jelikož divák nebude absolutně vědět, do čeho jde. A toho se při dnešních spoileroidních trailerech, které vyžvaní celou zápletku, vysoce cení.

Kromě níže přiloženého traileru najdete v galerii nad článkem i nový banner k filmu. Předchozí dvojici trailerů si připomeňte zde.

Originální trailer "I've Got You" filmu Gravitace


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY