Terence Malick odhaluje svůj nový film Knight of Cups

Vydáno: 17.05.2013 15:28 - Simona Knotková | foto: Osage News

Ve středu 15. května odstartoval v Cannes šedesátý šestý ročník mezinárodního filmového festivalu. Díky němu tu máme první ochutnávku z filmu Terrence Malicka Knight Of Cups.
Po posledním To the Wonder z minulého roku se režisér Terrence Malick pustil (mimo jiné) do dramatu Knight of Cups. Na právě probíhajícím festivalu v Cannes mají některé z jeho záběrů šanci vidět zahraniční investoři, kterým jsou zde distribuční společností FilmNation promítány.
Díky této skutečnosti a serveru Hollywood Reporter tak máme konečně první možnost podívat se pod pokličku nového filmu devětašedesátiletého amerického filmaře, který se v minulosti do dějin kinematografie zapsal například válečným snímkem Tenká červená linie.
Dosud jsme věděli, že příběh se bude točit okolo celebrit a jejich výstřednosti. Na prvním snímku si můžete prohlédnout Christiana Balea a Natalii Portman kráčející po mořském pobřeží. Kromě nich na nás v obsazení dále čeká Cate Blanchett, Isabel Lucas, Antonio Banderas nebo Imogen Poots.
První vypuštěnou fotografii z Knight of Cups si prohlédněte v galerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY