Lásky čas: druhá Láska nebeská v traileru

Vydáno: 15.05.2013 09:40 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Britský scenárista a režisér Richard Curtis, jenž má na svém kontě kultovní Lásku nebeskou, se vrací do kin se svou romantickou sci-fi komedií Lásky čas, v níž se bude cestovat časem.
Ne, tohle není název nové české komedie, nýbrž další na míru ušitá romance od klasika Richarda Curtise. Britský scenárista, jenž má na kontě například celý seriál Černá zmije, Notting Hill nebo Deník Bridget Jonesové, však dvakrát zabrouzdal i k režii. Poprvé z toho byla novodobá vánoční klasika Láska nebeská, podruhé se mu s Piráty na vlnách nepovedlo úspěch moc zopakovat.
To by se ale nyní mohlo změnit s novým snímkem Lásky čas (v originále About Time), který v kolonce "romantická sci-fi komedie" zatím funguje překvapivě dobře. Máme tady vcelku neokoukaného Domhnalla Gleesona, který zdědí po svém otci schopnost cestovat v čase - přesněji dostane možnost zopakovat věci, které předtím zpackal. Tímto způsobem najde lásku svého života Rachel McAdams.
A jak každý sci-fi fanoušek ví, zahrávat si s časovým kontinuem nebývá bez následků. My si ale na základě traileru představujeme svěží a vtipnou britskou romanci, která zatím zvládá slušně lákat na brilantní obsazení, neokoukaný příběh s time-travel příchutí a skvěle načasované hlášky. Snad se výsledek zase neztratí na půli cesty jako v případě posledního Curtisova počinu. Sympatické.
Trailer můžete zhlédnout níže. V galerii také najdete pět nových fotek z filmu a plakát..

Originální trailer filmu Lásky čas


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY