Tankista Brad Pitt se pouští do bitvy

Vydáno: 24.04.2013 14:00 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

V nejlepším se má skončit, a tak režisér David Ayer po úspěšné Patrole opouští policejní řady a chystá se rekrutovat do americké armády. Před námi je velkolepá tanková bitva.
Naposledy nás David Ayer do kin dostal na Patrolu, po Drsných časech a Street Kings dalším snímku z policejního prostředí. Pro svůj nový projekt usoudil, že policejních uniforem bylo už dost a režijní filmografii si chce doplnit také o příběh z jiného tématického okruhu. Jeho novou destinací je druhá světová válka a film Fury.
V něm se střetne americké tankové družstvo s německým, které ale v příběhu bude, jako celý nacistický režim v roce 1945, už na konci svých sil. O scénář se postaral opět sám tvůrce a do dnešního dne se mu podařilo najít i hlavního hereckého tahouna. Stane se jím již protřelý válečný bojovník a vášnivý sběratel nacistických skalpů, Brad Pitt.
David Ayer ke svému připravovanému počinu řekl: "To, čím si tihle muži prošli, si zaslouží rozsáhlé a upřímné ztvárnění s ohromnou akcí a komplexními, bohatými charaktery. Plánuji na plátno dostat tankovou bitvu způsobem, který osloví dnešní publikum." Zní to lákavě.
Brad Pitt navíc není jediným hvězdným artiklem v obsazení, který by měl přilákat do kin davy fanoušků. Nově má režisér také políčeno na Shiu LaBeoufa. Zda přijme, se jistě dozvíme již brzy. Opancéřované mašiny se na placu poprvé rozjedou v září, v akci bychom je v kinosálech mohli vidět už příštího listopadu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY