Účastníci Hunger Games pózují na nových plakátech

Vydáno: 09.03.2013 18:30 - Simona Knotková | foto: Lionsgate

Nechť propagační kampaň druhých Hunger Games započne! Po prvních dvou plakátech a jednom rozhýbaném nás v těchto dnech studio Lionsgate zasypalo rovnou jedenáctkou nových. Který z nich se stane vašim favoritem?
První filmová adaptace dystopické teenage série Hunger Games z pera Suzanne Collins se nám představila v minulém roce. Třebaže si film po technické a dějové stránce vysloužil mnoho kritik, i tak se zařadil po boku nejvýdělečnějších filmů roku 2012. Společnost Lionsgate by na tento úspěch jistě ráda navázala i s letošním pokračováním.
V krátkosti připomeňme, že v ději druhého příběhu se Katniss (čerstvá držitelka Oscara Jennifer Lawrence) a Peeta (Josh Hutcherson) budou muset opět vrátit do arény a za přítomnosti kamer bojovat o svůj život. Kapitol totiž bude pořádat výroční sedmdesáté páté hry, ve kterých budou účastníci losováni z již minulých vítězů.
První plakátový poutač k nám zavítal už v minulém roce v podobě motion posteru. Na dalších dvou (které najdete v galerii na stejném odkazu) se nám představili dva hlavní hrdinové na svém vítězném tažení po okrescích Panemu. To byla ovšem teprve předehra pro nejnovější várku, která k nám vtrhla v těchto dnech.
Na nových plakátech protagonisté jednotlivě pózují na židlích a předhánějí se ve svých modelech. Zatímco pánové na to šli vcelku střízlivě (Liam Hemsworth se od posledního dílu kupříkladu ještě ani nestihl převléknout), dámy vsadily na vyšší ligu, přesně podle extravagantních měřítek Capitolu. Jistě se ale všichni shodneme na tom, že na celé čáře to opět vyhrává Jennifer Lawrence
Svou pozornost pak zaměřte na nová jména v obsazení Jenu Malone, Sama Claflina a Jeffreyho Wrighta v rolích bývalých vítězů a aktuálních soupeřů. Nejsou to ale pouze herci, kteří jsou u projektu nováčky. Ta nejzásadnější změna postihla pozici režisérskou, kdy Garyho Rosse nahradil Francis Lawrence. Ten se upsal rovnou na všechny zbývající díly. 21. listopadu poprvé zjistíme, jak moc dobré rozhodnutí to bylo.
Všechny plakáty si prohlédněte ve fotogalerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY