Želvy Ninja dostanou za kamarádku Megan Fox

Vydáno: 23.02.2013 20:05 - Martin Bubrín | foto: DreamWorks

Restart známé značky Želvy Ninja se nyní ponese v trošku ambicióznějším duchu. Kromě motion-capture želvích bojovníků film nabídne také Megan Fox v roli April O'Neil.
O tom, že se chystá nová verze populárního amerického fenoménu Želvy Ninja, jenž má za sebou několik seriálů a filmů, už víme zhruba rok. Hraný restart s motion-capture Leonardem, Michelangelem, Donatellem a Rafaelem vznikne pod produkční společností Michaela Baye Platinum Dunes a podle scénáře od tvůrců Iron Mana a Mission: Impossible 4 snímek natočí Jonathan Liebesman, režisér militantního sci-fi Světová invaze nebo antického fantasy Hněv Titánů.
Vzhledem k jisté náročnosti projektu, který se bude muset seriózně zabývat otázkou, jak skloubit živé herce a digitální obojživelníky s nunčaky, aby to nepůsobilo směšně, produkce stále stagnuje. Avšak pomalu, ale jistě se začínají obsazovat herci - a prvním z nich je Megan Fox, kterou dokonce sám Bay, navzdory rozepřím během natáčení Transformers, obsadil to želvího blockbusteru.
I pomalejším muselo dojít, že ztvární jedinou hlavní ženskou postavu seriálu, a to neohroženou reportérku April O'Neil. Megan by jistě po několika štěcích v komediích znovu potřebovala pořádně nakopnout kariéru, jelikož o ni čím dál více upadá zájem. Nedávno dokonce tvrdila, že s herectvím nadobro končí. Jak ale můžeme vidět, dobré nabídky se neodmítají...
Mutant Ninja Turtles (všimněte si odstraněného "teenage" z názvu) mají mít premiéru 16. května příštího roku a tvůrci prý plánují mnohem velkolepější a temnější verzi, než na jakou jsme z ranních pohádek zvyklí. Uvidíme...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY