Avatar 2 se možná začne natáčet už příští rok

Vydáno: 29.11.2012 14:00 - Simona Knotková | foto: Twentieth Century Fox

Po špatných zprávách, kdy se následovníci Avataru neustále odkládali, konečně přichází jedna dobrá. Režisér James Cameron pustil ven informace, podle kterých by se filmování mohlo spustit už příští rok.
Ohledně pokračování Avataru Jamese Camerona, nejvýdělečnějšího snímku všech dob, jsme vás zatím pouze informovali o odkladech a zpožděních. V příštím roce by se ale projekt snad už konečně mohl dostat do fáze, ve které se od slov začíná přecházet k činům. Tyto naděje dal svým fanouškům sám režisér.
Na novozélandské premiéře Hobita Petera Jacksona, která proběhla ve středu večer, tvůrce prozradil, že půjde-li vše podle plánu, oba dva scénáře, jak druhého, tak třetího dílu (záměrem je natočit oba sequely hned po sobě), budou hotové v únoru. Natáčet by se mělo začít ke konci příštího roku, a to ve 48fps - stejně jako v případě Hobita.
"Chci mít hlavně kompletně domyšlené scénáře. Netoužím po tom, aby se filmy dopisovaly ještě v postprodukci jako u jedničky, kdy jsem musel spoustu scén vystříhávat," dodal Cameron na premiéře.
Předem proto raději počítejme s tím, že nebude-li filmař s výsledným produktem na své běžné poměry spokojený (tedy na sto deset procent i více), natáčení se pravděpodobně opět odloží. Buďme ale jednou optimisté.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY