Nové drama Imagine nabírá hvězdné obsazení

Vydáno: 25.10.2012 19:01 - Jaroslav Mrázek | foto: Warner Bros.

Al Pacino, Julianne Moore a Jeremy Renner se upsali dramatu o rockerovi, který se pokusí navázat vztah se svým dospělým synem. Režíruje tvůrce Bláznivé, zatracené lásky.
Vzpomínáte si na loňskou romantickou dramedii Bláznivá, zatracená láska? Za jejím úspěchem stál mimo jiné i scenárista Dan Fogelman, jehož dle všeho psaní malinko omrzelo a rád by si tentokrát vyzkoušel režii. Jako svůj debut si vybral projekt nazvaný Imagine a povedlo se mu sehnat skutečně snový herecký ansámbl.
V hlavní roli se představí nestárnoucí Al Pacino, jenž si střihne roli stárnoucího rockera. Ten zcela náhodou objeví nedoručený dopis, který mu před pěknou řádkou let adresoval sám John Lennon. Slova legendárního hudebníka jej nakopnou k vážnému životnímu kroku, jelikož se rozhodne navázat kontakt s doposud nepoznaným synem v podání stále obsazovanějšího Jeremyho Rennera. Oproti tomu sympatická zrzka Julianne Moore se ujme úlohy majitelky malého hotelu v New Jersey, kde postarší hudebník bude bydlet.
Produkční práce by měly vypuknout na jaře příštího roku, přičemž původně měl film vzniknout pod hlavičkou Warner Bros., leč z této spolupráce sešlo a tvůrci momentálně hledají partnera. Údajně měl postavu opomíjeného syna ztvárnit americký komik Steve Carell, nicméně nakonec se v chystaném snímku objeví Renner.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY